Zonneschermen: de perfecte bescherming

Soms schijnt de zon zo fel dat u beschutting zoekt. Bescherming voor uw huid tegen gevaarlijke uv-stralen. Of bescherming van uw meubels tegen verkleuring door zonlicht. Een zonnescherm – ook wel knikarmscherm of terrasscherm genoemd – is dé manier om op uw terras of balkon schaduw te krijgen wanneer u dat wilt. En zo uw huis- of slaapkamer lekker koel te houden op warme dagen. Onze knikarmschermen zijn stijlvol, voordelig en handig in gebruik. De doeken zijn van de topmerken Dickson en Tibelly.

 

Terrasschermen op maat

BTB Zonwering levert zonneschermen op maat. Zo weet u zeker dat uw terrasscherm perfect past bij uw huis en tuin. We bieden een bijna onbeperkte keuze uit effen kleuren en streepmotieven. Onze topkwaliteit doeken zijn vochtbestendig en vet- en vuilafstotend. Ook zijn ze uv-bestendig en bestand tegen weersinvloeden. Het geraamte van de knikarmschermen is van hoogwaardig aluminium in de kleuren zilver, bruin en wit.

 

Knikarmschermen: optimaal bedieningsgemak

Een groot voordeel van zonneschermen is de eenvoudige bediening. U kunt kiezen voor een met de hand bediende slingerstang of een luxe elektrisch systeem. Het toppunt van comfort bereikt u met een tijdklok of een zon- en windmeter. Dan gaat het terrasscherm automatisch uit of in op precies de juiste momenten. Wij gebruiken voor onze zonwering hoge kwaliteit aluminium frames van het topmerk AVZ.

 

Terrasschermen met doe-het-zelf korting

Bent u zelf handig? Dan is het heel goed mogelijk om de zonneschermen zelf te installeren. BTB Zonwering geeft in dat geval een flinke korting! Wij komen bij de maten opnemen, maken de knikarmschermen op maat en leveren ze bij u thuis af. Met professioneel advies natuurlijk.

 

De voordelen van zonneschermen

  • 100% bescherming tegen felle zon
  • vrijwel overal makkelijk aan te brengen
  • eenvoudig te bedienen
  • een voordelige oplossing
  • brede keus aan kleuren en stoffen
  • Zelf monteren met flinke korting
 

Vrijblijvend advies

Wilt u uw huis of bedrijfspand voorzien van knikarmschermen? Neem dan contact op met BTB zonwering. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies! Naast zonneschermen maken wij ook rolluiken, screens en markiezen op maat.

 

offerte_button

zonneschermen_rolluiken_boxtel