Rolluiken: een veilig gevoel

Heeft u last van verkeers- of andere geluidshinder? Zijn er regelmatig inbraken in de buurt? Of schijnt er straatverlichting hinderlijk uw huis binnen? Rolluiken zorgen voor veiligheid en rust. Ze dempen geluiden, zijn 100% zonwerend en houden inbrekers en nieuwsgierige blikken buiten. Bovendien zijn ze energiebesparend. U huis blijft ’s winters lekker warm en zomers heerlijk koel!

 

Rolluiken op maat in alle kleuren

Over rolluiken heerst het vooroordeel dat ze niet mooi zijn. Die tijd ligt achter ons. Bij BTB Zonwering kunt u kiezen uit verschillende soorten, afgestemd op uw persoonlijke smaak en de uitstraling van uw huis. Een rolluik is verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. U heeft de keuze uit inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en varianten die geschikt zijn voor het dakraam. BTB zonwering helpt u graag de beste oplossing te vinden. Wij maken rolluiken op maat voor onder meer ramen, deuren, schuifpuien winkelpuien, rolhekken en rolpoorten.

 

Optimaal bedieningsgemak

Onze rolluiken zijn verkrijgbaar met verschillende betrouwbare bedieningssystemen die u binnenshuis bedient. U kunt kiezen voor een slinger, een draaistang of elektrische bediening. Voor optimaal gemak hebben sommige systemen een afstandsbediening.

 

De voordelen van rolluiken

100% zonwerend
• geluiddempend
• inbraakwerend
• energiebesparend
• houdt nieuwsgierige blikken buiten

 

Vrijblijvend advies

Wilt u uw huis of bedrijfspand voorzien van rolluiken? Neem dan contact op met BTB zonwering. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies! Naast rolluiken maken wij ook zonneschermen, screens en markiezen op maat.

offerte_button

 

 

Rolluiken specialist Brabant: BTB Zonwering

BTB Zonwering: uw specialist in rolluiken

roluiken zonnescherm op maat