Screens: zonwering én privacy

Woont of werkt u aan een drukke weg? Of heeft u last van fel zonlicht dat uw huis of kantoor binnen schijnt? In dat geval zijn screens een slimme keuze. Screens zorgen voor optimale zonwering, natuurlijke lichtinval en houden nieuwsgierige blikken buiten. Onze speciale screendoeken reflecteren warmte en zonlicht tot wel 88 procent! Hierdoor blijft uw huis of kantoor lekker koel. Met screens kunt u gewoon naar buiten kijken en valt er volop daglicht binnen.

 

Wat zijn screens?

Screens zijn zonneschermen die strak voor raamkozijnen hangen. Er zijn geen uitstekende stukken, dus ze nemen weinig ruimte in beslag. Daardoor kunnen ze vrijwel overal worden geplaatst. Screens werken ongeveer hetzelfde als rolluiken: het doek glijdt tussen twee geleiders naar beneden. Onze innovatieve screendoeken worden op maat geweven van glasvezeldraden, waardoor er daglicht naar binnen kan vallen. BTB Zonwering levert ook windvaste screens, die zeer geschikt zijn voor plekken waar veel wind staat (zoals hoge gebouwen). Deze windvaste screens zijn ook een uitstekende keus als zon- en windwering voor balkons.

 

Screens op maat in alle kleuren

Een groot voordeel van screens is dat ze niet opvallen aan de gevel. Bij BTB Zonwering kunt u kiezen uit verschillende soorten oplossingen, die zijn afgestemd op uw persoonlijke smaak en de uitstraling van uw huis. Screendoeken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. En ook wat betreft de kappen en omlijsting is er een ruime keuze. BTB Zonwering helpt u graag de beste oplossing voor uw situatie te vinden. Wij maken al onze screens op maat en geven persoonlijk en professioneel advies bij u thuis.

 

Optimaal bedieningsgemak

We installeren de screens aan de buitenkant van uw gevel. U kunt ze heel makkelijk omhoog en omlaag doen. Wij werken met verschillende betrouwbare systemen. U kunt ervoor kiezen om de screens met de hand te bedienen of met een elektrische schakelaar. Voor optimaal gemak zijn er systemen met een afstandsbediening.

 

De voordelen van screens

  • optimale zonwering
  • veel privacy. Wel zicht naar buiten, niet andersom
  • vallen niet op aan de gevel
  • geschikt voor ramen en balkons op elke verdieping
  • brede keus aan kleuren en stoffen
  • windvast
 

Vrijblijvend advies

Wilt u uw huis of bedrijfspand voorzien van rolluiken? Neem dan contact op met BTB zonwering. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies! Naast rolluiken maken wij ook zonneschermen, screens en markiezen op maat.

offerte_button